Hem > Våra tjänster > Verksamhetsutveckling

 
 
 
 

Lämna Ditt Nummer

Låt oss ringa upp dig

Projektledning

Projektledning

Många verksamheter har ofta ganska slimmade organisationer och emellanåt kan det vara svårt att driva igenom alla projekt man vill engagera sig i. Det kan vara stora som små projekt där man behöver någon som hela tiden har koll, och syr ihop allt så att alla pusselbitar kommer på rätt plats på rätt tid.


Om ni kommer i en sådan situation så kan ni anlita oss som projektledare. Är projektet inom brandskydd, arbetsmiljö och säkerhet kan vi även bistå med expertråd och inte endast verka som projektledare.

projektledare
projekthjälp
Interimsuppdrag

Interimsuppdrag

Behöver du endast tillfällig hjälp, eller har ni inte riktigt så mycket att göra så ni inte behöver anställa ytterligare 1.0 FTE, eller möjligen att rekryteringen drar ut på tiden? Ja orsakerna kan säkerligen vara många fler men behovet detsamma.


Vi kan hjälpa till med interimsuppdrag inom följande områden...

  • Ledarskap
  • Försäljning
  • Säkerhet (Brandskydd & Arbetsmiljö)
tillfällig hjälp
rekrytering
Process och tjänsteutveckling

Process- & Tjänsteutveckling

Alla måste förr eller senare se över sin verksamhet, processer och rutiner och utmana det som är för att vara innovativ, hänga med i tiden och för att fortsatta vara det självklara valet för er kunder.


Vårt område av expertis är inom service och försäljning där vi kan stötta er verksamhet på olika sätt. Ni kanske vill effektivisera eller förbättra kvaliteten kring er service eller försäljning eller ta fram ett nytt CRM-system eller Fältserviceverktyg.


Men i vilken ände ska man börja, hur ska vår kravspecifikation se ut, hur ska vi formulera vår processbeskrivning diverse instruktioner?


Hur kan vi utveckla vår affär, göra den mer skalbar och bli bättre på att båda få fler nya kunder och behålla dem vi har?


Ibland behöver man kanske bara ett bollplank en dag eller två ibland kan behovet vara mer omfattande. Vi har möjligheten att hjälpa och stötta er i dessa frågor.

företagskonsult
digitalisera
unsplash